Sos. Odaii, Bucuresti0726-486.395

Anulare Filtru de Particule Dacia Duster

Post 5 of 43

Anulare DPF Dacia Duster 1.5dCi 110CP

Anularea filtrului de particule sau DPF OFF poate fi o rezolvare definitiva a filtrului de particule colmatat, daca luam in calcul pretul ridicat pentru inlocuirea lui (aproximativ 1000-1500 euro). Pe langa inlocuirea DPF-ului se mai adauga si costul carburantului consumat sau timpul pierdut cu regenerarile fortate ce se pot efectua doar cu testerul fabricantului.
Prin anularea DPF direct in ECU si eliminare fizica, nu vor mai apare erori legate de filtrul de particule sau limitari de putere.

Cum va functiona masina dupa indepartarea filtrului?

Dupa indepartarea filtrului va creste viteza de tranzitare a gazelor de esapament. Acest lucru are un impact pozitiv asupra consumului si va exista o crestere de performanta. Un motor turbo diesel fara filtru de particule se va incadra in limitele de emisii pentru EURO 4.

Cost anulare filtru particule Dacia Duster

Costul pentru anularea DPF Dacia Duster este de 250 euro. Durata de lucru este de 40-60 minute. Aceasta modificare de software nu aduce si cresteri de putere la motor. Pentru un pachet anulare DPF + crestere putere se oferteaza separat.

Va rog sa solicitati telefonic la 0758-908.619 sau prin formularul de contact, oferta de pret pentru anularea filtru de particule specificand marca, model, motorizare si anul de fabricatie al masinii.

MENU