Sos. Odaii, Bucuresti0726-486.395

Opinia clientilor

Ai avut probleme cu filtrul de particule si ai gasit solutia corecta de anulare prin intermediul nostru? Spune-ti parerea aici si ajuta-i pe ceilalti sa aleaga mai informati.

4 comments:

Armand26 decembrie 2012 at 12:30Reply

Buna seara,
Eu vreau sa va spun ca se va schimba total comportamentul masinii dupa eliminarea fap (din soft si fizica) si trecerea la stage 2. Acelasi motor il am si eu 2.0 hdi de 107 cp inainte de resoftare. Astazi de dimineata am plecat din constanta spre severin tot drumul fiind o adevarata placere la condus. Masina trage foarte bine, se simte si diferenta de cuplu iar consumul a scazut si el. Am scapat de problemele avute inainte la depasiri, acum orice depasire e o adevarata provocare. Nu regret alegerea facuta singura remuscare o am ca nu am facut aceste modificari mai devreme. Multumesc si cu prima ocazie cand ajungi la mare dau o bere.

Ovidiu11 ianuarie 2013 at 14:08Reply

Am eliminat in Iasi DPF-ul , la un Ford Focus 1,6TDCI 109CP 2008. Motorul inainte era in limitare, nu se tura, becuri in bord, diverse erori modificate. Dupa operatiune, si-a revenit, functioneaza normal, trage bine, nu mai apar mesaje de eroare in bord. Voi reveni dupa o perioada mai lunga, sa confirm cele spuse acum si dupa ce se aduna 10-20.000km. Recomand!

Alexandru Mitroi6 martie 2013 at 16:00Reply

Am eliminat DPF in noembrie 2013 la Iasi la o mazda 6 diesel si motorul se comporta ca si atunci cad DPF era aprins pe bord As dorii sa stiu daca se poate face ceva sau reinstalam softul original si schimb filtru.
Multumesc anticipat!

admin10 martie 2013 at 13:58Reply

Buna ziua,

Aceast model de Mazda nu a fost modificata de catre noi. Va trebui sa apelati la firma care v-a facut modificarile de anulare dpf din Iasi, daca doriti sa o aduceti la setarile originale fara costuri suplimentare.

Totusi, daca nu sunteti multumit de lucrarea de anulare dpf realizata la Iasi, ne puteti face o vizita si incercam sa remediem modificarile pentru dezactivarea dpf-ului. Am anulat cu succes DPF-ul la acest model de Mazda si dupa aceasta modificarea motorul nu va mai face regenerari sau nu va mai intra in avarie. Va asteptam sa ne contactati telefonic pentru stabilirea unei programari.

Va multumim!

MENU