Sos. Odaii, Bucuresti0726-486.395

Anularea filtrului de particule sau DPF OFF este o varianta de luat in calcul, daca ne gandim la pretul ridicat pentru inlocuirea lui (aproximativ 1500-2000 euro), costul carburantului consumat sau timpul pierdut cu regenerarile fortate ce se pot efectua doar cu testerul fabricantului si produc uzura suplimentara motorului.

Prin anularea software direct din ecu si eliminare fizica, nu vor mai apare niciodata probleme cu filtrul de particule, nu mai trebuie sa completati cu aditiv, nu mai trebui sa schimbati uleiul foarte des, nu mai sunt necesare regenerarile care duc la un consum mai mare de carburant si nu vor mai exista becuri aprinse in bord. Aceasta este o solutie elimina complet sistemul de gestionare al filtruilui de particule si este mult mai fiabila decat un emulatoar de filtru, care nu face decat sa pacaleasca partial calculatorul si in timp poate conduce la alte probleme (turbina, EGR, erori in bord, consum mai mare etc).

Cum va functiona masina dupa indepartarea filtrului?

Dupa indepartarea filtrului, viteza de tranzitare a gazelor de esapament va creste si motorul functioneaza mai lejer. Va duce la o reducere a consumului de carburant si va exista chiar si o crestere de performanta. Un motor turbo diesel fara filtru de particule, se va incadra in limitele de emisii pentru EURO 4 atata timp cat catalizatorul nu este eliminat. Catalizatorul si filtrul de particule sunt doua sisteme diferite. Primul mentine un nivel scazut de noxe, iar cel de-al doilea retine particule de funingine rezultate in urma arderii motorinei.

Cost anulare filtru particule

Poate varia de la 150 la 300 euro, in functie de modelul masinii si vechimea masinii. Poti accesa < lista > completa de modele auto la care noi putem anula complet filtrul de particule.

Te rugam sa soliciti telefonic la 0726555294 / 0727065091 sau prin formularul de contact, oferta de pret pentru anularea filtrului de particule specificand marca, model, motorizare si anul de fabricatie al masinii.

MENU